ET-TO MED ANDERSON

18.07.2023 16:38

Sæsonstarten er lige rundt om hjørnet og vi har taget en kort snak med et par af spillerne om deres mål for den kommende sæson, truppen og forholdet til Aarhus og tilhængerne. I dag tager vi en et-to med Mikael Anderson.

Hvad er dine personlige mål for den kommende sæson

- Være mere kampafgørende. Score flere mål og i det hele taget være mere involveret i mål.

Hvad med som hold?

- Vi skal forbedre os fra sidste sæson. Vinde flere kampe. Så ender vi forhåbentlig også højere oppe i tabellen.

Ros en holdkammerat

- Gift Links. Hans udvikling gennem det seneste år har været exceptionel. Fra kantspiller til wingback, det er ikke nemt. Han var været vigtig for os og er blevet én af de bedste i ligaen.

Hvad husker du især fra sidste sæson

- Kampen i Parken og den kulisse som AGF’s fans skabte. Vi havde hele endetribunen bag målet, det var en fantastisk kulisse at opleve. Og så var det en fantastisk kamp, som vi skabte – ikke mindst på grund af vores fans. 

Hvad betyder tilhængerne her i Aarhus?

- De betyder rigtig meget for os. Det kunne man også se efter vi vandt bronzen. Vi fik lyst til at fejre det med dem. Vi har været gennem mange dårlige perioder, så når vi vinder, så skal det deles. De giver de sidste procenter og meget af glæden ved at gå på banen kommer fra dem.

- Hvem har betydet noget særligt for din karriere?

Min far. Helt klart. Vi har altid diskuteret mine kampe, han har altid været der. Han har været hård, men det har været godt givet ud. Min mor også – de har altid været der. Også til at samle mig op, når det går mindre godt.

Vi glæder os til at se Mikael Andersen i aktion igen. Du kan holde dig opdateret på sidste nyt om Aarhus Walk og Vejle-kampen og hente eller købe din billet her.