AARHUS WALK OG SÆSONPREMIERE: NU ER BILLETTERNE TIL SALG

03.07.2023 14:24

Billetsalget er nu åbnet til sæsonens to første hjemmekampe.

Det er nu muligt at sikre sig plads til sæsonens to første kampe i Ceres Park. Først mod Vejle Boldklub den 23. juli kl. 14 efter vi sammen har gået Aarhus Walk. Og derefter den 31. juli mod FC Nordsjælland kl. 19 i Ceres Park.

For billetsalget er nu åbnet til de to kampe på billet.agf.dk. Bemærk, at deltagelse i Aarhus Walk ikke kræver billet, men skal man se sæsonpremieren mod Vejle bagefter, så kræver det naturligvis billet til Ceres Park.

Har man et billetabonnement, hvor man aktivt skal hente sig en billet kan man også gøre det nu.

Find billet til AGF vs. Vejle Boldklub den 23. juli kl. 14 her >>>

Og her til AGF vs. FC Nordsjælland den 31. juli kl. 19 her >>>

Om billetter til Conference League
Billetsalget til vores to kommende kampe mod Club Brugge i Conference League åbner snart. I morgen tirsdag åbner muligheden for vores sæsonkortholdere for at sikre sig plads til hjemmekampen, der spilles den 3. august. Alle sæsonkortholdere og abonnenter får direkte besked i mail-indbakken. 

Fredag den 7. juli kl. 12 åbner så det almindelige billetsalg til hjemmekampen, efter sæsonkortholdere har haft mulighed for at sikre sig en plads.

Udekampen spilles i Brugge den 27. juli. Her bliver billetterne i første omgang forbeholdt vores sæsonkortholdere og abonnenter, der får direkte besked.

Se mere om Aarhus Walk her.

På gensyn i Ceres Park til en ny sæson i 3F Superligaen.