SPIL FODBOLD I VINTERFERIEN: TAG PÅ AGF CAMP

16.01.2023 11:52

Vinterferie med fodbold

De første tre dage i vinterferien slår vi dørene for AGF Vinterferie camp på Fredensvang. Her inviterer vi til tre dage fyldt med masser af seriøs sjov fodboldtræning i topprofessionelle rammer, nye venskaber og masser af gode fodboldminder.

Træningen på campen varetages af erfarne, passionerede og dygtige ungdomstrænere, der har fokus på den enkeltes udvikling.

Campen er et tilbud til alle drengespillere årgang 2011 til 2015. Der er tidligere blevet arrangeret camps kun for piger og der kommer et lignede tilbud senere på året.

Vi træner på AGF’s anlæg, Fredensvang og i løbet af de tre dage kan man som deltager også møde nogen af Superliga-spillerne og se frem til, at vi skal træne i Goalstation.

Prisen for fodboldskolen er 1.199 kr. Campen afvikles som nævnt på Fredensvang, Terp Skovvej 16 i Viby i Aarhus fra den 13. til 15. februar fra kl. 9.30 til 15.

Tilmelding skal ske på e-mail [email protected]

Her skal du oplyse:

Spillernavn og adresse
Mail på kontaktperson
Klub
Fødselsdagsdato

Vi glæder os til at høre fra dig. Spørgsmål om AGF Vinterferie Camp kan rettes til Lasse Egelund på [email protected] eller tlf. 60 70 26 40.