SPANIEN KALDER: TRÆNINGSLEJR I GANG

15.01.2023 07:39

Så er træningslejren for 3F Superliga-truppen i gang.

3F Superliga-truppen har nu taget hul på opstartens første træningslejr, der er henlagt til Spanien, hvor til spillerne ankom i går efter de rejste fra Aarhus lørdag morgen.

Nu er der så en århusiansk delegation i Marbella på den spanske sydkyst i de næste ti dage. Her kan spillerne se frem til noget mere behagelige forhold og temperaturer end hjemme i regnfulde Danmark. Således forventes der på lejrens første hele dag sol og op til 19’ grader. Dermed får spillerne de helt optimale rammer til at fortsætte arbejdet frem mod sæsonpremieren.

Spillerne træner på græsbanerne på Marbella Footballcenter, Dama de Noche, der ligger tæt på spillernes hotel. Her har klubber som Liverpool FC, Inter, Borussia Dortmund, Manchester United og flere fodboldforbund gennem tiderne holdt træningslejr.

Nu gælder det altså AGF, når vores Superliga-spillere fortsætter opstarts-arbejdet under den sydspanske vintersol.

- Det er dejligt at komme afsted. Det er som om det har regnet en del efter vi er startet op, så det er godt at komme ned i bedre omgivelser og i et bedre vejr end vi har haft hjemme i Aarhus i den senere tid. Det gør det lidt sjovere at være fodboldspiller og vi kan arbejde bedre og længere med tingene på træningsbanen.

- Det er nemmere at arbejde taktisk, gå i dybden og øve os koncentreret, når vejret og omgivelserne er bedre, fortæller Nicolai Poulsen, som spillede 45 minutter i opstartens første testkamp fredag og nu kan se frem til to nye træningskampe under opholdet i Spanien.

Første gang den 19. januar, hvor vi møder et ungarsk hold, Diósgyori VTK og så den 22. januar, hvor Vålerenga fra Norge udgør testmodstanderen. Som udgangspunkt spilles de to træningskampe på det samme anlæg, hvor spillerne træner. AGF TV dækker begge kampe og vi arbejder pt. også på muligheden for et livestream fra Spanien.

Nicolai Poulsen ser frem til træningskampene som et godt afbræk i træningen og ikke mindst som et brugbart værktøj i forberedelserne frem mod forårspremieren.

- Vi glæder os til flere træningskampe. Det var godt at komme i gang med den første træningskamp, som gik godt og vi ser frem til de næste som vi også skal forsøge at vinde og bruge godt. Det handler om at få spillet nogen træningskampe, så vi kan gøre os klar frem mod foråret, siger Nicolai Poulsen, der sammen med holdkammeraterne returnerer til Aarhus den 25. januar.