SPÆNDENDE PRAKTIKPLADS ÅBEN I AGF

25.01.2023 09:26

Supplér dit studie med et spændende data-drevet forløb. AGF tilbyder nu praktikforløb hos vores scouting- og analyseafdeling. 

Studerer du datalogi, datavidenskab, eller lignende, og mangler du et praktikforløb til at supplere din uddannelse, så er det nu du skal læse videre. For AGF tilbyder nu en praktikplads hos vores scouting- og analyseafdeling. 

Positionen er oplagt til den studerende fra for eksempel datalogi, datavidenskab, eller lignende som kunne tænke sig at tilføre sig ekstraordinær erfaring med en høj relevans til studiet. Du kommer blandt andet til at beskæftige dig med nye spændende projekter indenfor softwareløsninger, datastruktur og analyse, hvor du arbejder med og lærer af et team af specialister-programmører og data-scouts.

Interesse for data og teknologi er den vigtigste forudsætning fremfor viden indenfor fodbold - selvom det selvfølgelig er et plus, hvis du holder af sporten.

Grib denne unikke mulighed for at supplere din uddannelse med praktisk erfaring i et dynamisk, lærerigt og spændende miljø.

Har du brug for en praktikplads i løbet af 2023 og ønsker at være med, så send os en ansøgning med et CV til Tim Zink, Head of Research & Analysis på email: tz@agf-as.dk, der også kan svare på spørgsmål til opholdet på email.

Vi søger løbende gennem 2023 og venter gerne på de rette praktikanter.