MIB TILBAGE HOS AGF

19.01.2023 08:22

MIB er ny Guldpartner i AGF. Dermed vender det århusianske madimperium tilbage på Ceres Park.

I næsten tyve år har den århusianske kok og iværksætter Martin Ib været manden bag gastronomi-virksomheden af samme navn; eller blot MIB.

Siden 2004 har madimperiet skabt unikke oplevelser til både private- og erhvervskunder. MIB bespiser omkring en million om året igennem en række af restaurationsvirksomheder under fællesnævneren: MIB.

Nu skal MIB også bespise AGF’s gæster på Ceres Park, når AGF spiller hjemme. Det sker blandt andet i en ny MIB Lounge efter MIB er blevet ny Guldpartner i AGF.

Dermed vender MIB tilbage til Ceres Park efter de fra 2016 til 2020 var gastropartnere på Ceres Park & Arena. Efter en pause er de altså nu tilbage i AGF og skal fremover levere mad til alle VIP-lounger på Ceres Park.

- Vi glæder os til samarbejdet med AGF i de kommende år på Ceres Park. Det er lidt som at komme hjem, efter vi tidligere har haft et godt samarbejde, og vi ser frem til at møde alle de glade gæster igen, siger Martin IB, der med et stærkt bagland af dygtigt personale, skaber madglæde i hverdagen til kunderne, når Martin Ib og hans team udvikler på tidens madtendenser og byder på spændende nye smagsoplevelser. Nu altså også igen på Ceres Park. 

- Vi er stolte af aftalen med AGF, og vi ser meget frem til at levere nye og spændende madoplevelser for AGF’s mange gæster, tilføjer Martin Ib.

Første gang AGF’s gæster igen kunne opleve mad fra MIB var i Nordisk Film Bio i Aarhus til et større sponsorarrangement i sidst uge om det nye stadion.

Næste gang bliver når AGF spiller årets første 3F Superliga-kamp på hjemmebane den 26. februar, hvor MIB for alvor får re-premiere som gastropartner til fodbold i Aarhus. 

OM MIB:
MIB er et Aarhusetableret madkompagni med gastronomisk mad af høj kvalitet. Kendetegnene er gode lokale råvarer fra sæson, moderne gastronomi, samt klassiske retter i nye fortolkninger. Det er kreativ mad, man bliver glad af at se og smage på, præsenteret gennem forskellige koncepter.

Martin Ib er kokken bag madimperiet, som siden 2004 har skabt unikke oplevelser til både private og erhverv. MIB bespiser omkring en million om året igennem sin række af restaurations-virksomheder under fællesnævneren: MIB.

Se mere på martinib.dk