EFTER FORLÆNGELSE: HVIDT SKADET IGEN

13.01.2023 09:13

Kort efter en kontraktforlængelse er Benjamin Hvidt igen blevet ramt af en langvarig skade.

Efter han havde kæmpet sig tilbage på banen efter mere end et års skadesfravær er Benjamin Hvidt desværre igen blevet alvorligt skadet. Det skete blot få dage efter han havde forlænget sin aftale med AGF, så den nu løber frem til sommeren 2025.

Hvidt har været ude i dele af 2021 og 2022 med en korsbåndsskade. I august 2022 fik han comeback på banen i en kamp mod Lyngby på Ceres Park og har siden arbejdet sig tilbage til fuld styrke.

Men i forbindelse med opstartstræningen var han forleden så uheldig igen at blive skadet i sit knæ og midtbanespilleren kan derfor nu se frem til en ny lang pause.

- Det er et hårdt slag for både Benjamin og for os, og vi føler med ham. Han har arbejdet sig flot tilbage og havde set frem til at tage del i vores opstart. Så det er så uheldigt som det kan være, at han nu igen bliver ramt af en alvorlig skade. Heldigvis har vi netop forlænget vores aftale med ham og han kan derfor nu i ro og mag arbejde på at komme tilbage, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

22-årige Benjamin Hvidt, der har spillet 68 kampe for AGF, er i sagens natur ramt på humøret oven på den nye skade.

- Jeg var lige kommet tilbage i efteråret og opsat på, at vise mig frem i nogen af testkampene og prøve at bide mig fast. Nu er jeg slået tilbage til start. Men jeg er stadig ung, og jeg har masse år i mig endnu, så det skal nok gå. Jeg har før vidst, at jeg kan kæmpe mig tilbage - det kommer jeg til at gøre igen, siger Benjamin Hvidt.

Alle i AGF sender Benjamin Hvidt de bedste tanker med ønsket om god bedring.