AGF TALENT SØGER TRÆNERE

09.01.2023 07:53

AGF Talent søger nye trænere.

Har du lysten og evnerne til at udvikle fremtidens drenge-ungdomsspillere til AGF Talent? Så er det nu du skal slå til. For AGF Talent søger nu talentfulde og ambitiøse fodboldtrænere til vores Talentcenter/ATK+ Center.

AGF Talentcenter er for de bedste U10-U15 spillere, som spiller i vores 55 samarbejdsklubber. Træningen for U10-U12 spillerne foregår på ATK+ Centeret i Brabrand og træningen for U13-U15 foregår på Fredensvang. Træningen er hver fredag og kan eventuelt varetages sideløbende med et trænerjob i en anden klub.

Mange af de spillere, som rekrutteres til AGF egne talenthold, har oftest været omkring AGF Talentcenter på et eller andet tidspunkt.

AGF Talent ønsker nu at tilføre yderligere ressourcer til vores allerede kompetente trænergruppe. Du vil indgå i et trænerteam med en til fire andre trænere på din egen årgang, og i et større team på tværs af årgangene på Talentcenteret.

Vi tilbyder et trænermiljø med kompetent og stærk sparring med henblik på fodboldfaglig og pædagogisk udvikling.

Vi søger kandidater med UEFA C-licens og/eller B-licens uddannelse, men vi hører også meget gerne fra motiverede trænere uden uddannelse – bare du brænder for udvikling af børne- og ungdomsspillere og har lysten til at tilbringe mange timer på fodboldbanen.

Er man nysgerrig på mere, så kontakt Talentchef for U10-U13, René Frost, på telefon 23352803 eller [email protected]. Det er også til den mailadresse, at man sender sin ansøgning. Der vil løbende blive afviklet jobsamtaler.