AGF KVINDEFODBOLD: VELKOMMEN TIL SARAH DYREHAUGE

Foto: Moment Studio — 25.01.2023 09:57

AGF’s kvinder forstærker sig med tidligere landsholdsspiller, der kommer til Aarhus med erfaring fra ind- og udland.

Fra Norge til Aarhus. AGF Kvindefodbold kan nu byde velkommen til den erfarne midtbanespiller; Sarah Dyrehauge, der kommer til AGF fra norsk fodbold, hvor hun seneste har optrådt for Kolbotn og før det for Rosenborg.

Inden Sarah Dyrehauge rejste til norsk fodbold, har hun blandt andre spillet for Fortuna Hjørring og FC Thy-Thisted i Gjensidige Kvindeligaen. Nu går turen altså til Aarhus og til AGF’s kvindehold.

- Vi er utrolig glade for, at Sarah nu bliver en del af AGF. Efter et par år uden for landets grænser - kombineret med tidligere at have været en profil i den danske Kvindeliga - er der ingen tvivl om, at vi får en spiller, der kommer med en masse erfaring. Og det gælder både på både træningsbanen og når vi skal hæve vores kampniveau.

- Sarah er en enormt dedikeret og seriøs spiller, der går foran på træningsbanen og viser, at resultater kun kommer med hårdt arbejde. Derfor er der også et tydeligt match med AGF, hvor hun kan være med til at gå forrest i en kultur, hvor vi altid skal stræbe efter at blive bedre, siger chef for AGF Kvindefodbold.

Med skiftet til AGF Kvindefodbold vender Sarah Dyrehauge tilbage til den by, hvor hun for et enkelt år tilbage 2013 repræsenterede Skovbakken før karrieren for alvor tog fart.

Siden er det blevet til et hav af U-landskampe og ni A-landskampe - herunder som en del af det danske landshold, der i 2017 vandt sølv ved EM.

- Det var tid for mig at komme tilbage til Danmark og jeg er rigtig glad for, at jeg nu skal repræsentere AGF. Det er et spændende projekt, som er i gang i Aarhus, hvor jeg har spillet for ti år siden, men jo aldrig under AGF-fanerne før, og det bliver også fedt.

- Så nu glæder jeg mig bare til turneringen starter og jeg ser frem til at bidrage til holdets succes i det vigtige forår, der ligger foran os, siger Sarah Dyrehauge, der er blevet udstyret med en toårig-aftale i AGF og som allerede har sluttet sig til liga-holdets forberedelser til foråret, hvor den første turneringskamp venter den 11. marts i Gjensidige Kvindepokalen.