AGF KVINDEFODBOLD: U16 OG U19 VANDT I TYSK TEST

31.01.2023 18:12

AGF Kvindefodbolds yngste hold i god test mod HSV.

AGF Kvindefodbolds to yngste talenthold; U16 og U18 DM fik forleden god erfaring og fin kamptræning i deres opstartsforberedelser, da begge hold i weekenden var en tur i Tyskland og møde HSV’s U17 og U23 hold.

U16 mødte tyskernes U17 hold og vandt 2-1 med Mathilde Jespersen og Hannah Bechmann på de to århusianske mål, mens de ældre U18 spillere fik en rigtig flot skalp, da de vandt 6-4 over HSV’s U23 kvindehold, som til daglig spiller i Oberligaen. Her stod Karla Nørgaard, Silke Lynge Larsen, Milla Højløkke Ahrenholt, Elvira Nejmann og Matilde Bach - sidstnævnte med to mål - bag AGF’s mål i en flot testkamp.

- Vi fik muligheden for at spille mod en attraktiv modstander, hvis forcer er det fysiske spil. Så det ville vi gerne prøve af. Og jeg må sige, at både U16 og U18 viste, at vi allerede på et tidligt tidspunkt i træningsforberedelserne er spillemæssigt langt fremme.

- Pigerne viste store kvaliteter - specielt i det høje pres, spil i små områder og i gennembrud, og det var en rigtig god test og en fin tur, fortæller Head of coaching i AGF Kvindefodbold, Steen Petterson inden pigerne om en uges drager en tur til Tyrkiet på træningslejr.