AGF KVINDEFODBOLD: SOFIE BLOCH SKIFTER TIL ITALIENSK FODBOLD

02.01.2023 11:30

Angriberen Sofie Bloch skal på italiensk eventyr.

Efter hun har været med siden lanceringen af AGF Kvindefodbold i 2020 er det nu tid til nye udfordringer for AGF Kvindefodbolds, Sofie Bloch.

Angriberen er således købt fri af sin kontrakt med AGF og skifter med øjeblikkelig virkning til en klub i Italien, der bliver offentliggjort senere på ugen.

31-årig Sofie Bloch siger dermed farvel til den by, hvor hun - kun afbrudt af kortere ophold i Brøndby og norsk fodbold - har spillet siden 2013. Således har hun været en del af Skovbakken og VSK inden de blev en del af AGF Kvindefodbold, hvor Sofie Bloch fik debut i den allerførste kamp for holdet i august 2020.

- Vi sender Sofie afsted med de allerbedste ønsker til fremtiden. Med sin dedikation professionalisme og arbejdsindsats har hun været en vigtig del af holdet. Nu har hun fået en spændende mulighed i udlandet som vi ikke vil stå i vejen for, og vi ønsker hende held og lykke med de nye udfordringer, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Siden stiftelsen af AGF Kvindefodbold er det blevet til 70 kampe i den hvide trøje for Sofie Bloch, der altså nu skal tørne ud på italienske fodboldbaner.

- Jeg har haft en fantastisk tid i AGF, som er et virkelig fedt projekt. Vi har udviklet os meget som klub og som hold siden starten, og jeg er stolt af, at ha’ været en del af AGF Kvindefodbold. Men en gang i mellem kommer der en mulighed i livet som man må forfølge og jeg får nu mulighed for at prøve mig af i et andet land og i en anden liga, siger Sofie Bloch, der er noteret for fem mål i efterårets Gjensidige Kvindeliga.

- Det er med gode minder og dermed også med vemod, at jeg forlader AGF, og jeg ønsker mine holdkammerater og alle omkring holdet og i klubben det allerbedste fremover, tilføjer Sofie Bloch.