UWE INDEN SIDSTE TESTKAMPE: ALLE SKAL VISE SIG FREM

09.02.2023 18:51

Der bliver masser af muligheder for kampminutter, når vi i morgen tester mod to svenske hold i Spanien.

Fredag er den sidste hele dag for 3F Superliga-truppen på denne vinters anden træningslejr inden turen lørdag morgen går hjem til Aarhus. Og fredag spilles der opstartens to sidste træningskampe, når vi tester mod BK Häcken og Malmø FF.

Med to testkampe er det planen, at alle spillere, der er klar, kan få 90 kamp-minutter i benene som en god afslutning på træningslejren, som altså nu synger på sidste vers.

- Det har indtil nu været en god lejr. På den første havde vi fokus på den hårdere fysiske træning og her nu på den anden lejr har det mere handlet om den individuelle træning, standarder og mere taktisk træning, og spillerne har udvist en god energi og været meget fokuseret og koncentreret i arbejdet hele ugen.

- Så vi står godt, og med det fysiske er vi, hvor vi skal være. Nu handler det om at bygge på og få integreret de nye spillere endnu mere, og det kommer stille og roligt. Spillerne har været fokuseret og hårdtarbejdende, og de har også taget godt imod de nye drenge, fortæller cheftræner Uwe Rösler, som regner med at se to hold klar til kamp fredag eftermiddag, hvor BK Häcken venter kl. 13 og Malmø FF kl. 16.30.

- Vi skal være konkurrencedygtige og få en god følelse med os ind i den sidste uge. Og så skal vi prøve at få det, vi har arbejdet på i opstarten med ind på banen. Og jeg vil se fokuserede spillere og koncentration hos drengene - også når de bliver lidt trætte i benene henne i kampene. Alle får mulighed for at vise sig frem og jeg håber, at mange byder ind og giver mig en masse hovedbrud i den kommende uge i forhold til startopstillingen i den første turneringskamp, siger Uwe Rösler.

Du kan se den første testkamp mod BK Häcken live på AGF TV kl. 13, mens vi følger den sidste kamp mod Malmø FF på vores sociale medier.