UDDAN DIG MED AGF: NY PRAKTIKPLADS LEDIG

20.02.2023 09:02

Vil du være en del af Aarhus’ stærkeste brand og opleve hverdagen i en professionel fodboldklub? Så er muligheden her nu, når AGF søger en ny praktikant til vores kommercielle afdeling.

Vi har nu en åben praktikplads i efteråret 2023 vores sponsoraktiveringsafdeling. Positionen er ideel for dig, der brænder for sportmarketing og gennem dette at skabe værdi for AGF’s største partnere.

Du vil blive en del af vores sponsoraktiveringsafdeling, som udelukkende beskæftiger sig med at skabe værdi for AGF’s største sponsorer - både for vores herre- og kvindehold. AGF har mere end 350 sponsorer, og med en sponsoromsætning på 77 mio. kr. har vi den højeste sponsor-omsætning i 3F Superligaen.

Vores nye praktikant vil være med til at udvikle, planlægge og afvikle events for sponsorer, udarbejde kampagner og ikke mindst kampafvikling med alt, hvad dette indebærer for at skabe den bedst mulige oplevelse for fans og sponsorer.

Se eksempler på tidligere aktiveringer her:

Aros Forsikring

Ceres

Ditur

Der vil være krævende og mindre krævende opgaver i perioden, og vi forventer, at du går til alle opgaver med et åbent sind og ikke mindst et godt drive.

Forløbet er relevant for dig, hvis du er i gang med en relevant videregående uddannelse indenfor f.eks. Sport management, markedsførings- eller serviceøkonom. Er hårdtarbejdende og indstillet på, at der medfølger weekend- og aftenarbejde ifm. kampe og øvrige events. Det er også en fordel, hvis du arbejder selvstændigt og struktureret, samt trives i en dynamisk hverdag.

Vi tilbyder:

- Relevant erhvervserfaring inden for sportsbranchen.

- Sparring med nogle af de bedste i branchen.

- Gratis frokostordning og diverse personalearrangementer samt personalegoder.

- Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med et stærkt socialt fællesskab.

Praktikstillingen er ulønnet og op 37 timer om ugen, men ekstra timer vil forekomme ifm. kampe og diverse events. Men der vil selvfølgelig blive plads til at skrive din studieopgave.
Praktikforløbet går som udgangspunkt fra august til december (aftales nærmere).

Send en motiveret ansøgning til Thomas Schou Kristiansen på [email protected] hvis du mener, at du er dén rette til holdet. Vi kalder løbende ind til samtaler og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Det er også Thomas du kan kontakte, hvis du har yderligere spørgsmål til forløbet.

Vi glæder os til at høre fra dig.