TINGAGER ÆRGERLIG OVER SEN UDLIGNING

26.02.2023 20:32

Frederik Tingager stod for vores mål i dagens lokalopgør. Men måtte til sidst erkende, at det ikke var nok til sejren i sidste ende.

Efter dagens uafgjorte resultat i Ceres Park, hvor vi spillede 1-1 mod Silkeborg IF var det en ærgerlig målscorer, der efter kampen mødte pressen.

For godt nok scorede Frederik Tingager sit første mål i denne sæson - i hvert fald det første godkendte mål. Men det kunne vores forsvarsspiller - der blev kåret til kampens spiller af de mere end 11.000 tilskuere på Ceres Park - ikke bruge til noget al den stund, at vi blev udsat for en sen udligning af gæsterne.

- Det er klart, at det var dejligt at få scoret. Men jeg er mere skuffet over, at vi ikke får hentet de tre point. Det er en tung følelse. Det er klart, at når man er tæt på tre point og de så scorer så sent, så gør den ondt. Men set over hele kampen er det nok et fair resultat. Silkeborg er et godt hold og vi har måske lidt for meget respekt for dem i dag. 

- Jeg synes, vi mangler lidt kølighed i at holde på bolden og vi er ikke gode på bolden i dag. De finder for mange muligheder, som vi skal holde dem fra. Vi skal være bedre på bolden i dag og får ikke sat det præg på kampen som vi gerne ville, sagde Frederik Tingager, som får chancen igen for både en sejr og mål på fredag, når AC Horsens kommer på besøg.

- Vi må ryste den her afslutning af os og så arbejde videre. Vi har en kamp på fredag, hvor vi skal forsøge at hente en sejr og gøre det bedre i dag, sagde Tingager.