KLAR TIL SØNDAG: INFORMATION TIL SÆSONKORTHOLDERE

23.02.2023 12:36

Første kamp efter nyt billetsystem.



Søndag gælder det årets første hjemmekamp i 3F Superligaen, når Silkeborg IF kommer på besøg til et spændende lokalopgør. 

Kampen er den første efter vi hen over vinterpausen skiftede til et nyt billetsystem i AGF. Derfor har vores sæsonkortholdere oplevet lidt forandringer i pausen med vores system. Alle burde dog have fået personlig information i indbakken.

Lad os frem mod kampen på søndag alligevel gentage de vigtigste ændringer/punkter i forhold til sæsonkort og abonnement, så vi sammen kan sikre, at alle får den bedst mulige oplevelse på søndag og i resten af foråret. 



Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at hvis man har et fysisk sæsonkort, så virker det stadig og man skal ikke foretage sig noget. 



Selv om vores app er lukket, kan man stadig opbevare sit sæsonkort på sin mobil - log in på vores billetsystem og hent dit kort ned via SMS, email eller Wallet. 



Der er ikke foretaget nogen ændringer i, hvordan man kommer til fodbold. Det foregår som man altid kender og husk, at vi stadig har en særskilt indgang til sæsonkortholdere.



Alt login foregår stadigvæk via billet.agf.dk

Se en udførlig brugsvejledning her, hvis du har brug for hjælp 

Hvis du som sæsonkortholder ikke har fået information om det nye system i din indbakke eller er i tvivl om det mindste, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan sikre, at man får den rette information.

AGF Billetservice er til rådighed på tlf. 89 38 60 00 frem til fredag kl. 15 eller på [email protected]



Vel mødt til den første hjemmekamp i 2023!