KAMPENS SAMARBEJDSKLUBBER: MØD HOG HINNERUP OG VIRRING FODBOLD

24.02.2023 18:12

Traditionen tro får vi på søndag besøg af to samarbejdsklubber, når vi spiller hjemme i Ceres Park.

Langt om længe vender fodbolden tilbage til Ceres Park, når vi søndag aften møder Silkeborg IF i 3F Superligaen. Dermed er vi også igen tilbage med vores små portrætter af de to samarbejdsklubber, der besøger os til kampene.

Denne gang er turen så kommet til HOG Hinnerup og Virring, som besøger os på søndag.

HOG Hinnerup fra byen af samme navn lidt nord-vest for Aarhus har i de senere år gennemgået en rivende udvikling sammen med byen, og bestyrelsesmedlem Rune Hellegaard er glad og stolt over de initiativer som klubben har formået at rulle ud de seneste år.

- Noget af det som vi rigtige gerne vil her hos os, er at favne alle. Det betyder eksempelvis at vi både har en fodboldskole som vi kender de,n hvor alle er velkomne uanset niveau. Men ved siden af har vi også en fodboldskole for dem som vil det lidt ekstra. Så på den måde favner begge grupper, fortæller Rune Hellegaard.

Udover fodboldskolerne er HOG også blevet DBU børneklub og har gennem deres børneudviklingstræner Lasse Fisker gjort meget for træningskvaliteten på både drenge - og pigesiden. Og netop pigerne har en stor plads i fodboldafdelingen i HOG Hinnerup, hvor man er stolte over, at så mange piger trækker den gule trøje HOG-trøje over hovedet. 

- En tredjedel af alle vores medlemmer i fodboldafdelingen er faktisk piger. Så det er vi rigtig stolte over. Johanne Krøger som i dag spiller i AGF er jo herude fra, så vores miljø for pigerne er også rigtig godt, og vi bruger meget tid på at lave et godt pigemiljø, siger Rune Hellegaard.

Virring Fodbold
Den anden samarbejdsklub vi søndag skal hilse på er Virring Fodbold fra Virring mellem Skanderborg og Solbjerg. Virring Fodbold er med sin stiftelse helt tilbage i 1870 en af de få idrætsforeninger i Danmark, der er ældre end os i AGF. Og Virring Fodbold har da også holdt sportsfanen højt i den mindre by og er garant for både børnefodbold og seniorfodbold for både piger og drenge.

Virring er en klub hvor der er og skal være plads til alle, og som det står i klubbens vedtægter skal fodboldtilbuddet være for alle og være et socialt samlingspunkt i byen.

Velkommen til HOG Hinnerup og Virring Fodbold til Superliga-kamp på Ceres Park på søndag