INDEN LOKALOPGØR: BLIVER GODT AT SE CERES PARK IGEN

23.02.2023 12:45

Efter den lange vinterpause ser Mads Emil Madsen frem til søndagen kamp i Ceres Park, som er den første på hjemmebane siden november sidste år.

Med en fortid i Silkeborg IF har søndagens lokalopgør en ekstra dimension for vores midtbane-mand; Mads Emil Madsen. Det er således hans første møde med hans tidligere klub på Ceres Park efter Madsen skiftede til os i sommerpausen.

Og Mads Emil Madsen ser frem til muligheden for at revanchere os fra vores seneste kamp mod Silkeborg, som endte 1-0 til SIF på udebane. Nu gælder det altså en kamp i Aarhus.  

- Det er ikke første gang, jeg møder SIF som AGF’er, så det tænker jeg ikke rigtig over mere - nu er det mere som alle andre kampe. Jeg glæder mig bare til kampen som alle andre, og sammen med gutterne ser jeg frem til at fortsætte de gode takter.

- Vi har haft en god uge og arbejdet videre på det, vi gerne vil. Så det handler for os om at fortsætte de gode takter og få vist, at vi er blevet bedre i vinteropstarten - det var lidt svært i den første kamp på grund af det voldsomme vejr i Aalborg, siger Mads Emil Madsen, der fik ros for sin indsats i forårspremieren i det blæsende Nordjylland. Nu gælder det så en kamp under mere normale vejrmæssige omstændigheder end stormkampen i fredags.

- Det var en mærkelig kamp i stormen - jeg har aldrig prøvet at spille i et så vildt vejr før. Men vi klarede forholdene godt og viste en stærk karakter. Nu gælder det en mere normal kamp - i hvert fald når det handler om vejret, og det ser vi meget frem til. Det er længe siden, vi har spillet på Ceres Park, så det bliver fedt at komme tilbage foran alle fansene igen efter vores lange pause.

- Jeg synes, der ofte er en god og intens stemning, når AGF møder Silkeborg - man kan godt mærke, at det er et lokalopgør, og jeg håber også, der kommer mange på søndag, så vi igen kan få en god kulisse på hjemmebanen, siger Mads Emil Madsen.

Her kan man hente billet til søndagens lokalopgør, hvor vi igen forventer mange fans på lægterne.