FELIX BEIJMO ER LANDET GODT

02.02.2023 09:27

Felix Beijmo er blevet genforenet med Uwe Rösler i AGF.

Han kom ind som den sidste nye mand i 3F Superligaen, da vi mandag spillede testkamp i København. Her kom Felix Beijmo direkte fra Malmø over broen og stødte til holdet efter vi har lejet ham i den svenske klub frem til sommer. Så det var direkte ind og hilse på holdet og så i gang for den svenske back.

- Det var vældig fint - selv om det jo også er lidt hektisk at skifte klub. Men alle tog vel imod mig og det er godt at komme i kamp hurtigt. Og jeg synes kampen var ganske fin. Det var en fysisk kamp, hvor formen blev testet og det er altid godt. Vi holdt en god defensiv, men havde naturligvis gerne scoret i den anden ende, hvor der var chancer til det, siger Felix Beijmo, der har været fast mand for Malmø FF i Allsvenskan og i Europa League.

Men han havde lyst til at prøve sig selv af i en anden liga og var derfor ikke sen til at sige ja, da AGF meldte sig på banen.

- Jeg ledte efter en ny udfordring og ser AGF som en god mulighed for mig. Klubben stræber mod at blive bedre og bedre, og her er gode trænere og spillere som i fællesskab gerne vil udvikle sig og holdet. Det vil jeg gerne tage del af og klubbens projekt er meget motiverende, fortæller Felix Beijmo, der i Aarhus kan sige hej igen til Uwe Rösler som han havde som cheftræner, da Uwe Rösler i sin tid var i Malmø FF.

- Jeg kender Uwe fra Malmø og han er en dygtig træner som jeg ser frem til at arbejde under igen. Jeg synes også man kan se på vores spil, at han er tydelig sine dessiner og i sit arbejde med holdet - og det er også sådan noget, der gør, at man falder lettere ind på holdet. Og det føler jeg, at jeg allerede har gjort, og jeg er glad for at være her og ser frem til vores træningslejr, hvor jeg kan lære gutterne endnu bedre at kende, siger Felix Beijmo.