AGF TALENT: FLERE SEJRE TIL AARHUS I WEEKENDEN

27.02.2023 10:12

På nær et enkelt hold var der i weekend fuld plade for AGF Talent.

De ældste ungdomshold i AGF tog i weekenden hold på deres respektive turneringer, og det blev en resultatmæssig flot weekend for både pigerne og drengene.

Den eneste resultatmæssige streg i regningen var U19’s 2-1 nederlag til AC Horsens. Drengene kom tidligt bagud, og det kom de sig aldrig over. Et mål af Benjamin Opanovic inden pausen skabte lidt tro på tingene, men det forblev lidt uforløst og derfor måtte U19-drengene altså se sig slået i deres anden kamp i 2023, da de sidste weekend tyvstartede med at spille 2-2 med Brøndby IF i en kamp, som var blevet udsat fra sidste år.

Set på resultatet gik det anderledes på U15 og U17, der fik sig et par gode kampe i weekenden. U17 drengene sejrede hele 3-0 efter et hattrick af Lukas Falk Hansen, og det kunne sagtens være blevet til mere end bare de tre mål for U17 gutterne.

Hos U15 ville man ikke nøjes med tre mål. Her scorede man således hele seks mål. August Skovgaard lavede et hattrick mens Valdemar Rosenberg og Johan Lindstrøm lavede henholdsvis to og et mål hver.

Med sejrene byder U17 og U15 sig fortsat til i den sjove ende af deres respektive ligaer, hvor de er placeret henholdsvis 2. og 3. pladsen.

Hos pigerne var der også sejre på menuen. U16 pigerne var ligesom drengene i målhumør og vandt hele 5-0 over Team Odense Q på hjemmebanen i Lyseng.

Målene blev alle sat ind i første halvleg, da Sophia Parkegaard, Maja Jensen, Emmely Hougaard, Hannas Foss og Ida Kirkegaard alle scorede et mål hver i en forrygende første halvleg, som altså blev efterfulgt af en halvleg uden mål.

Anderledes tæt var det i U18-DM kampen mellem AGF og Team OdenseQ. Men sejren blev i Aarhus efter en 1-0 scoring sat ind af Frida Holst Nielsen. Ligesom drengene ligger både U16 og U18 DM godt placere i rækkerne - begge indtager lige nu en flot andenplads.

De ældste drengehold skal i næste weekend til Odense hvor OB venter, mens pigerne møder Kolding IF på hjemmebane.