AGF KVINDEFODBOLD: VELKOMMEN TIL TO NYE ANSIGTER

05.02.2023 06:23

Med opstarten godt i gang for AGF Kvindefodbold er to nye spillere blevet tilknyttet truppen. Det drejer sig om Marie Lynge Olesen og Cecilie Mortensen, der er de to nyeste i hvidt for kvinderne.

Marie Lynge Olsen er en 23-årige forsvarsspiller, som siden 2020 har spillet i USA, men nu er vendt hjem til Danmark, hvor hun har sluttet sig til AGF Kvindeligatruppen.

Marie har en fortid i AaB, Viborg og Hobro inden hun rejste til USA for at uddanne sig og spille fodbold, hvor hun har repræsenteret University of Kentucky, der har et stort og stærkt sportsprogram.

Før sin tid i USA spillede Maria Lynge Olsen for AaB’s ligahold i tre sæsoner. Nu gælder det altså Aarhus.

- Vi byder Marie velkommen i AGF-truppen med en viden om, at vi får en dedikeret spiller, der kan bidrage til et stærkt kollektiv og en stærk vinderkultur. Hun har god erfaring som en af de bærende kræfter i sin tid i AaB og med hendes ophold i USA kommer hun med masser af power og vilje fra collegefodbold, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve, der også kan byde velkommen til målvogter, Cecilie Mortensen, der fuldender vores målmandsgruppe.

- Mortensen skal - sammen med Camilla Bonde og Katrine Svane - udgøre vores stærke keeperteam. Med et ophold i Brasilien og forud for det i USA siger vi velkommen til en erfaren spiller, der er sulten for at blive en del af den danske liga og AGF.

- Vi har et rigtig godt miljø for vores keepere - sammen med en stor kompetence i målmandstræner, Søren Holm - og vi tror på, at Cecilie kan være med til at styrke det miljø, så både hun selv og de øvrige keepere i teamet kan udvikles, siger Marie Greve.

AGF byder de to nye spillere varmt velkommen!