AGF KVINDEFODBOLD STORSEJRER I TESTKAMP

25.02.2023 17:22

AGF Kvindefodbold med 8-2 sejr i testkamp mod FC Thy - Thisted QQ

Mens 3F Superligaen er gået i gang, så går der lidt endnu før AGF Kvindefodbold tager hul på de betydende kampe i 2023. Derfor er holdet således fortsat i gang med opstarten og i dag mødte vi FC Thy-Thisted Q fra Gjensidige Kvindeligaen i en testkamp over 3 x 35 minutter hjemme i Aarhus.

Og bedømt på dagens kamp er kvinderne godt på vej mod sæsonstart. For efter de 105 minutters fodbold stod der 8-2 på tavlen til AGF med Benedicte Moss Rasmussen med to scoringer og Sarah Dyrehauge, Nathalie Jørgensen, Johanne Guldbæk, Matilde Rasmussen, Tina Fremo og Cecilie Johansen med hver en scoring på en dag, hvor opstartens flittige træning bar frugt.

- Vi har bevidst ikke spillet testkampe i tre uger, hvor vi har haft fokus på vores fysiske kapacitet som hold og på de udtryk, vi gerne vil have som hold. Og det var godt at se, at det i dag lykkes holdet at udleve meget af det, vi har arbejdet på, fortæller assistenttræner Nichlas Knudsen.

- Spillerne fortjener store roser for en samlet set virkelig fin præstation mod et liga-hold, som ikke sparede sig i dag.

Men trods 8-2 er der stadig en del at arbejde med for holdet, som tager hul på de betydende kampe med en pokal-kvartfinale den 11. marts.

- Der er heldigvis også stadig ting, som vi ikke gør skarpt nok i dag, og som vi kan arbejde videre med frem mod næste uges testkamp. Vi tillader flere chancer imod, som kunne forhindres med en bedre koncentration. På samme måde lykkes vi offensivt med at finde rigtig mange gode positioner, som vi formøbler med dårlige beslutninger eller manglende skarphed.

- Men vi glæder os over et godt resultat og mange gode svar. Mandag tager vi arbejdshandskerne på igen og arbejder videre med samme ydmyghed og dedikation som hidtil, siger Nichlas Knudsen.