AGF KVINDEFODBOLD I MÅLRIG TESTSEJR

05.02.2023 16:23

AGF Kvindefodbold vandt i dag 5-0 over Vildbjerg SF i en træningskamp.

Søndag spillede AGF Kvindefodbolds liga-hold deres første testkamp i opstarten, da de på udebane mødte Vildbjerg SF fra 1. division.

På en solbeskinnet, men glat kunstgræsbane blev det til en fin test, hvor mange spillere fik gode minutter - herunder nogen af de nye spillere, der er kommet til i vinterens vindue.

Det var dog et velkendt ansigt i skikkelse af Cecilie Johansen, der startede scoringen i Vildbjerg, da den ny udnævnte U23 landsholdsspiller bragte os foran 1-0. Og den scoring satte gang i lidt af en århusiansk målfest.

For kort scorede Sarah Dyrehauge i sin uofficielle debut efter hun er kommet til AGF i vinterpausen til 2-0, mens Nathalie Jørgensen gjorde det til 3-0 inden pausen.

I anden omgang fortsatte AGF’erne med det målsøgende spil og Cecilie Johansen kunne score sit fjerde mål inden Mathilde Kruse lukkede kampen til 5-0. 

- Folk klør godt på i dag og det var en god start på en svær bane. Men vi holder fokus og det er helt fortjent, at vi får scoret så relativt mange mål som vi gør. Vi har den rette indstilling og det var en fin træningskamp, hvor det så godt ud i perioder. Og så er det jo altid rart, at få scoret et par mål, sagde den dobbelte målscorer, Cecilie Johansen efter dagens testkamp.

I næste uge drager kvinderne på træningslejr, hvor der venter en ny testkamp.