AGF KVINDEFODBOLD FÅR PAPIR PÅ TALENT

04.02.2023 08:30

AGF Kvindefodbold har benyttet vinterpausen til at sikre sig en treårig aftale med det unge talent; Julie Mathiasen.

Kontrakten kommer halvandet år efter Julie Mathiasen kom til Aarhus fra ViborgQ. Siden har den nu 18-årige forsvarsspiller udviklet sig så positivt, at hun nu er blevet belønnet med en kontrakt allerede som førsteårs-senior.

- Julie har udviklet sig meget flot. Hun var sidste år en vigtig spiller for U18 DM-holdet og allerede nu viser hun et flot potentiale i seniorfodbolden. Hun er tålmodig med sin egen udvikling og har reageret godt på de input, hun får i klubben, hvilket har medført et stigende antal spilleminutter henover efteråret.

 - Så vi er glade for at kunne anerkende Julie og hendes altid benhårde og seriøse arbejde med fodbolden med en kontrakt. Vi ser nu frem til, at vi sammen kan fortsætte den fælles rejse, og med hendes motivation er der ingen tvivl om, at hun kan komme langt, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Selv er Julie Mathiasen naturligvis ganske tilfreds med den nye aftale, der er hendes første i karrieren.

- Det er et stort skulderklap, som jeg er meget glad for. Siden jeg kom til AGF, har jeg forsøgt at gøre det bedste, jeg kan og har arbejdet hårdt for at udvikle mig videre. Så det er rart, at det bliver belønnet med en aftale, og det motiverer bare endnu mere til at arbejde videre, siger det unge talent.

Udover ni liga-kampe i efteråret for AGF er Julie Mathiasen også noteret for fire ungdomslandskampe for Danmark. Hun blev i december nomineret til Årets Talent i Viborg, hvor hun stammer fra og stadig bor.