AGF INVITERER TIL PRESSEMØDE I BØRNEHØJDE

13.02.2023 06:16

Så er det børnenes tur. I morgen den 14.2 inviterer vi til børne-pressemøde.

Så’ det nu hvis man har en ung sportsjournalist blandt sine børn. Eller måske bare en ung AGF-fan, der har et spørgsmål til en AGF’er, som de gerne vil have svar på.

For i samarbejde med Sportmaster inviterer AGF nu til et vaskeægte pressemøde med fire AGF-spillere, når vi indkalder til et børnepressemøde i vinterferien. Det foregår hos Sportmaster på Strøget i Aarhus i vinterferien - mere præcist tirsdag den 14. februar kl. 15.

Her sidder fire spillere - Mikkel Duelund og Patrick Mortensen fra herreholdet og Mathilde Kruse og Cecilie Johansen fra kvindeholdet - klar til at besvare spørgsmål fra spirende sportsreporter og nysgerrige unge fans. Så det er her børnene kan få svar på om man må spise junkfood inden en kamp, hvem synger bedst i omklædningsrummer eller bare, hvordan det er at er være professionel fodboldspiller. Ingen spørgsmål efterlades ubesvaret og alle børn er velkommen til at være med.

Pressemødet starter hos Sportmaster, Søndergade 26 i Aarhus den 14. februar kl. 15. Vi får plads til alle børn. Men hvis man vil sidde forrest på en stol som en rigtig sportsjournalist til pressemødet, så kom gerne i god tid. AGF’s Aros står klar til at tage i mod og til alle børn er der en gratis billet til 3F Superliga-kampen mod Silkeborg IF den 26.2.

Efter pressemødet er det muligt at få en autograf og et billede med AGF-spillerne. Og i Sportsmaster kan man desuden deltage i konkurrencen om en signeret AGF-børnetrøje og måske også finde et par gode tilbud.

Så spred budskabet derhjemme til ungerne, i skolen og i fodboldklubben. Der er børnepressemøde med AGF i vinterferien! Vi glæder os til at møde en masse spørgelystne børn.