ZACH DUNCAN STOPPER I AGF

13.12.2023 14:04

Vi siger farvel til vores australske midtbanemand, der søger nye udfordringer i USA.

AGF’s australske midtbanespiller, Zachary Duncan eller bare Zach Duncan stopper i AGF til fordel for den amerikanske klub, Memphis 901 FC. 



Zach Duncan kom til AGF i sommeren 2019 fra australske Brisbane og har siden også en periode været udlejet til Perth Glory i sit hjemland.



På grund af to alvorlige skadesforløb for den 23-årige midtbanespiller er det dog blot blevet til 27 førsteholdskampe for Zach Duncan i sin tid i AGF. Han var en stor del af bronzeholdet i 2019-2020 sæsonen, hvor mange stadig husker ham for sit hårde arbejde på midtbanen i blandt andet en meriterende 3-0 sejr på Brøndby Stadion og i en sejr i Herning.

Men siden har han været ude i længere perioder - blandt andet med en korsbåndsskade, der holdt ham ude i næsten et år. Siden sit comeback har han haft lidt langt til spilletid og nu er det altså tid til at søge nye græsgange.



- Det har ikke altid været en nem tid for Zach her i AGF, hvor han har været uheldige med alvorlige skader. Men han har aldrig slået op i banen og altid arbejdet hårdt for at komme tilbage. Og når han har været fit, har han budt sig til med sit talent og sin stærke arbejdsmentalitet, og han har altid været en værdsat del af truppen af både trænere, af sine holdkammerater og af alle i ledelsen.  



- Nu har han fået en mulighed for at søge nye udfordringer i en spændende klub, hvor han kan få genstartet sin karriere. Og vi sender ham afsted med en stor tak for en god tid og med vores bedste ønsker for fremtiden.

- Vi glæder os til at følge ham i hans nye klub og ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer, og vi er glade for, at Zach har fået en stærk tilknytning til Aarhus, der måske bringer ham tilbage en dag, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye. 



Se Zach sige farvel