UWE EFTER POKALSEJR: VI SKAL PRÆSTERE IGEN PÅ SØNDAG

07.12.2023 20:50

Cheftræner Uwe Rösler havde roser til sit mandskab efter torsdagens pokalsejr. Nu skal vi sætte en ny god præstation sammen på søndag i returopgøret.

Efter torsdagens pokalkamp, som gav en 2-0 sejr over Brøndby IF, var cheftræner Uwe Rösler naturligvis en tilfreds mand. Første stik blev taget i kvartfinalens to kampe og nu venter en returkamp på søndag, hvor vi med sejren har skabt os et godt udgangspunkt. - Det var kun første omgang og nu venter der os et svært returopgør. Vi ved, hvor stærke Brøndby er hjemme og de har noget at bevise nu. Men vi har skabt os et godt udgangspunkt med en flot indsats fra gutterne, som gjorde det rigtig godt i aften, siger cheftræner, Uwe Rösler.

- Nu skal vi samle os og så angriber vi den næste kamp som i dag. Som en helt ny kamp. Det er klart, at det er et fint udgangspunkt med sejren i aften. Men intet er afgjort endnu. Vi skal samle os, hvile og sætte en ny god kamp sammen søndag. 

- I dag kontrollerede vi kampen i lange periode, som jeg var glad for at se. Og vi viste stærkt defensivt spil, men også offensivt. Vi skal sætte en lige så god indsats sammen søndag og se om vi kan være endnu bedre end i dag. Et fyldt Brøndby stadion bliver svært og det skal være vi klar på, tilføjede Uwe Rösler.

Køb billet til returkampen her og bak gutterne op i Brøndby. Link herunder.