SAMMEN OM ÅRETS SIDSTE KAMP

08.12.2023 18:49

Tag med til Brøndby, så vi sammen kan sikre en plads i pokal-semifinalerne næste år.

Søndag gælder det årets sidste kamp, når der er returkamp i kvartfinalen i Oddset Pokalen mod Brøndby IF. Efter en 2-0 sejr i Aarhus til os torsdag aften skal det nu afgøres, hvem der tager pladsen i semifinalen. 

Der er kampstart på Brøndby Stadion søndag kl. 15.30. Og billetter til udebaneafsnittet kan findes lige her.

Vi forventer mange AGF’ere på plads til at støtte gutterne frem mod en plads i semifinalen. Men der er stadig billetter tilbage og holdet håber, at se mange fans på Brøndby Stadion, så vi sammen kan få pladsen i semifinalen i hus. 

- Der kommer tryk på i Brøndby, så vi får brug for vores tilhængere til kampen. De var mange senest, vi var i Brøndby og det håber, vi der kommer igen på søndag.

- Det er årets sidste kamp og vi skal give alt for at gå videre i turneringen. Det kommer vi til at gøre og det ved vi, at tilhængerne også vil gøre, siger en af torsdagens målscorer, Janni Serra. 


Seneste besøg i Brøndby ligger kun en måneds tid tilbage. Her spillede vi 1-1 og generelt har vi stået solidt på Brøndby Stadion i de senere år og er "blot" noteret for tre nederlag i de seneste ti kampe.

I denne sæson har vi også været stærke på udebane med kun ét nederlag væk fra Aarhus efterårets 3F Superliga-kampe, ligesom vi har vundet begge kampe i pokalen på udebane. Og på Sjælland er vi ubesejret i alle efterårets kampe.

Den gode tendens skyldes blandt andet en stærk opbakning fra Aarhus på udebane. Søndag skal vi sammen gøre det igen - for sidste gang i år. 

Både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus arrangerer busture til Brøndby, hvis ikke man selv finder vej til stadion.

Her er informationer fra Brøndby IF til gæstende fans. Bemærk at billetter købes via AGF Billet. Find linket herunder. 

Og så ses vi søndag 15.30 på Brøndby Stadion!