KUN HALVVEJS: SØNDAG SKAL DET AFGØRES I BRØNDBY

08.12.2023 16:34

En spændende returkamp venter os på søndag i Oddset Pokalen, hvor vi kan spille os i semifinalen på Brøndby Stadion.

Aldrig så snart er lyset slukket på Ceres Park for i år, før vi skal i aktion igen. Søndag kl. 15.30 venter returopgøret mod Brøndby IF i Oddset Pokalens kvartfinale. 

Vi kommer jo ind til kampen på Brøndby Stadion med en 2-0 måls føring fra gårsdagens sejr og har derfor et godt udgangspunkt inden returopgøret, hvor vi skal ud i en ny krævende dyst mod et hold, som vi så sent som i starten af november spillede 1-1 mod på Brøndby Stadion.

Og med torsdagens resultat vil det nok være et revanchelysten mandskab, der tager i mod os på søndag.- Det var en god indsats (i går), men vi er kun halvvejs. Nu skal vi vise det samme på Brøndby Stadion, hvor Brøndby vil komme ud med ild i øjnene og bevise sig efter de tabte her i Aarhus. Det skal vi være klar på. De vil komme med tempo og kvalitet, og vi skal sørge for at levere den samme gode indsats som i den første kamp, sagde cheftræner Uwe Rösler efter torsdagens sejr, hvor Frederik Tingager stod for det ene AGF-mål, da han steg højt til vejrs på et godt indlæg fra Gift Links. Og Frederik Tingager maner også til respekt før returkampen. 
- Vi har et godt udgangspunkt - det siger selv, når man tager en 2-0 sejr med til returopgøret. Vi også, at Brøndby Stadion er et svært sted at spille og vi har stor respekt for Brøndby IF. Så vi skal virkelig være klar igen allerede søndag.

- De kommer ud for at revanchere deres nederlag i Aarhus, så som vores sidste besøg i Brøndby, hvor vi især var gode i anden halvleg, skal vi finde vores gode spil frem endnu en gang, siger Tingager, som henviser til Superliga-kampen den 6. november, hvor det blev 1-1 efter vi udlignende ved Patrick Mortensen i anden halvleg. Med et tilsvarende resultat søndag vil vi være i semifinalen for første gang siden 2021. Men lad os da bare sammen tage en ny sejr over Brøndby IF.Der er stor interesse for at være med på udebaneafsnittet på Brøndby Stadion. Tag med og bak gutterne op i den spændende returkamp. 

Billetterne her til findes via linket herunder.