KLAR TIL SEMIFINALEN

10.12.2023 17:49

Vi er semifinaleklar i Oddset Pokalen efter en samlet 3-2 sejr over Brøndby IF.

Søndag eftermiddag var det tid til årets sidste herrekamp, da vi var en tur i Brøndby til returopgøret i Oddset Pokalens kvartfinale.

Efter 2-0 i den første kamp i torsdags hjemme i Aarhus skulle vi ud og kæmpe de sidste 90 minutter for en plads i semifinalen. 

Kampen startede med stilhed og klapsalver til minde om en Brøndby-medarbejder, som i morges på tragisk vis mistede livet. Vi sender i den forbindelse vores dybeste kondolencer og varme tanker til Brøndby og de efterladte. 

Naturligt nok - i jagten på mål - var hjemmeholdet ganske aggressive fra kampen start, som hurtig blev præget af en del dueller og kamp om bolden, og meget spil midt på banen. Men vi stod fint i mod og kom også til vores muligheder. Blandt andet på standarder, men uden den samme skarphed i starten af kampen som vi havde i torsdags.

Efter en lille halv time fik Brøndby IF frispark på vores banehalvdel og på indlægget kom en BIF’er højest og fik lidt heldigt scoret og dermed bragt sit hold i front. Og så vågnede både Brøndbys hold og tilskuere, for nu var de jo blot et mål fra at ha’ bragt balance i det samlede regnskab. 

Kort efter fik var bolden i vores net igen, men heldigvis offside. I den anden ende slog vi kontra og fik en god chance, men bolden sneg sig igennem Brøndbys felt. 

På et hjørnespark lige efter var vi tæt på igen, og fik i det hele taget svaret godt igen på Brøndby scoring i hvad der nu var blevet en meget intens affære. 

Men desværre fik hjemmeholdet endnu et mål hen mod pausen og så var der udlignet i den samlet stilling efter en bøvlet første halvleg.2. halvleg 

Anden omgang startede fremragende set med århusianske briller, da der ikke var spillet mange minutter før Felix Beijmo headede mod mål og ramte stolpen.

Patrick Mortensen var lynsnar over riposten og kunne sætte reduceringen ind. En dejlig start for gutterne og de mange medrejsende, som nu fik fornyet tro på tingende. 

Men som samtidig startede en belejring af AGF-målet fra de gule som pressede og pressede. Og både forsvaret og Bailey i målet måtte ud i flere blokeringer og redninger som halvlegen skred frem. 

I den anden ende formåede vi ikke at få den scoring, som for alvor ku' ha' afgjort kampen. På de omstillinger vi kom til lykkes det os ikke at score. 

Men det var lige meget, for til sidst holdt vi stand og dommeren fløjtede kampen af. Og med 2-1 er vi samlet videre med en 3-2 sejr og kan derfor se frem til semifinaler i Oddset Pokalen til foråret.

Efter dagens kamp venter nu en velfortjent juleferie for gutterne inden de den 7.1 genoptager træningen og tager hul på forberedelserne til foråret 2024. 

BIF vs. AGF / Kvartfinale #2 i Oddset Pokalen / Brøndby Stadion / 10.12 2023

2-1 (2-0)
25’ 1-0: Kvistgaarden 
43’ 2-0: Kvistgaarden 

48’ 2-1: Mortensen Advarsler:

BIF: Suzuki, Sebulonsen
, Divkovic. 
AGF: Mortensen AGF: 

Bailey Peacock Farrel, Tobias Mølgaard (45’ Eric Kahl), Frederik Tingager, Felix Beijmo, Gift Links (45’ Akoto), Jacob Andersen (45’ Mads Emil Madsen), Nicolai Poulsen, Mikael Anderson (85’ Magnus Knudsen), Frederik Brandhof, Tobias Bech (45’ Janni Serra), Patrick Mortensen.