AGF KVINDEFODBOLD: SIDSTE KAMP SPILLES PÅ ANDEN BANE

13.12.2023 15:30

AGF Kvindefodbold spiller årets sidste kamp i Bramdrupdam.

AGF Kvindefodbolds sidste kamp i år bliver flyttet fra Aarhus til Bramdrupdam til Fynske Bank Arena.

Her har Kolding IF’s Kvindeligahold senest i sidste runde afviklet deres kamp i Gjensidige Kvindeligaen, men på lørdag den 16. december får vi altså hjemmebane dér for en dag, når AGF Kvindefodbold møder Fortuna Hjørring.
 
Kampflytningen skyldes, at kvindernes normale hjemmebaner; Vejlby Stadion og Ceres Park begge ikke kan benyttes til weekendens kamp.

Og da der ikke er nogle øvrige liga-godkendte baner i Aarhus, er kampen flyttet til kunstgræsanlægget i Bramdrupdam, som er godkendt til turneringskampe i Gjensidige Kvindeligaen.

- Vi er beklager, at vi er nødt til at flytte kampen ud af Aarhus, da der er vigtige point at spille om frem mod forårets slutspil. Nu har vi i stedet måtte finde en engangsløsning i et godt samarbejde med Kolding IF. 

- Vi er kede af ulejligheden for vores fans og publikum, men vi håber mange vil tage vejen syd på for at se årets sidste kamp i jagten på en sejr og tage behørig afsked med 2023, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Egekilde har sikret fri entré til kampen, der starter kl. 13 på lørdag på Fynske Bank Arena, Bramdrupskovvej 110, Kolding.