AGF KVINDEFODBOLD: ANGRIBER VENDER HJEM TIL AARHUS 

15.12.2023 09:02

Velkommen til Signe Holt Andersen

Et velkendt ansigt i århusiansk kvindefodbold vender hjem til Aarhus for at tørne ud for AGF Kvindefodbold, som henter angriberen Signe Holt Andersen i norske Lillestrøm. 

Signe Holt Andersen har en fortid i Skovbakken og senere VSK Aarhus, der er en af moderklubberne bag AGF Kvindefodbold. I 2018 forlod hun VSK og Aarhus efter en bronzemedalje i Gjensidige Kvindeligaen og 32 mål i 50 kampe.

Siden har hun tørnet ud fra Växjö DFF i Sverige og for Lazio i Italien. 

Fra januar 2022 har hun spillet for Oslo-klubben Lillestrøm for hvem hun også vandt bronze i den bedste norske række i den seneste sæson, hvor hun spillede 25 kampe for det tidligere norske mesterhold.



Men nu går turen altså til Aarhus efter AGF Kvindefodbold har købt Signe Holt Andersen fri af kontrakten i Norge.

- Det er en stor fornøjelse, at vi kan byde Signe velkommen hjem til Aarhus. Vi husker hende stadig fra de år, hvor hun var en del af Skovbakken og VSK, hvor hun var en ung og talentfuld angriber. Nu har hun udviklet sig til en dygtig voksen spiller, som har hentet stor erfaring fra forskellige oplevelser og klubber i udlandet, og vi ser frem til at se hende bidrage til forårets slutspil. 



- Signe er en boldsikker og målfarlig spiller, som er god til at finde rum, men også til at drive bolden frem, og hun er også altid garant for en stærk arbejdsindsats. Og så er hun stadig en ung spiller, der er meget sulten for at vise sig frem i den danske liga. Så vi glæder os meget til at se Signe i den hvide trøje og er tilfreds med, at vi er lykkes med at hente hende til AGF, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve. 


Signe Holt Andersen er 24 år og stammer oprindeligt fra Mariager, hvor hun også startede med at spille fodbold. Som 16-årig - mens hun gik på gymnasiet i Randers - kom hun til IK Skovbakken, der senere blev til VSK Aarhus og altså nu Signes kommende klub, AGF Kvindefodbold. 



Den nye AGF’er er noteret for 31 ungdomslandskampe for Danmark. 

Et varmt Aarhus-velkommen til Signe Holt Andersen.