VI ELSKER JER, MEN LAD SKILTENE BLIVE HJEMME

08.08.2023 10:33

Det er altid noget særligt, når vi sammen fejrer en sejr på Ceres Park og spillerne tager en sejrsrunde og takker for opbakningen. Her kan man også se mange skilte med ønsker om en trøje fra spillerne eller høre opfordringer om at få støvler eller sågar shorts.

Det er ønsker, der især kommer fra børn, som vi desværre må skuffe. Derfor opfordrer vi i AGF nu til, at der ikke bliver medbragt skilte med ønsker om trøjer til kampene i Ceres Park - ligesom man har set hos andre fodboldklubber.

Opfordringen kommer i samråd med spillerne som ikke har mulighed for at efterkomme alle ønskerne og derfor nødtvunget må skuffe mange børn, som har brugt tid på at lave et flot skilt og derfor har et håb om en trøje.

Antallet af disse skilte er steget eksplosivt i de senere år og for de fleste ender en kamp derfor med en dårlig oplevelse, fordi man får et nej. Spillerne må nemlig ikke give deres kamptrøjer væk - på nær i særlige tilfælde.

Derfor siger vi nu nej tak til skiltene på Ceres Park for at undgå, at vores unge fans bliver skuffet og oplever en negativ interaktion i en situation, der ellers burde være positiv.

Svært at nå hele vejen rundt
Samtidig opfordrer vi også forældre og børn til forståelse for, at det nogle gange kan være svært for vores spillere at nå hele vejen rundt og sige tak for støtten til alle tilskuere efter en kamp.

For i de senere år er det ikke længere kun det samme som en ’high-five’. Nu er det også en ’selfie’ på telefonen og en autograf, og man kan nok forestille sig, at hvis flere hundrede børn beder om sådan en "pakke", kan det tage meget lang tid.

Og selv om spillerne nyder nærheden fra de mange unge fans, så skal de også i omklædningsrummet i rimelig tid efter kampen, ligesom der kan være forpligtelser overfor medier og sponsorer. Så hvis spillerne ikke når hele vejen rundt efter en kamp, er det altså ikke af ond vilje, men en nødvendighed i kølvandet på afviklingen af en fodboldkamp.

Husk at man altid er velkommen på vores træningsanlæg; Fredensvang, hvor der er god tid til en snak, en selfie og en autograf. Se hvornår der er træning her.

Vi elsker vores fans og den nærhed og kontakt, spillerne oplever, men vi beder også om forståelse på spillernes vegne for, at det ikke altid kan lade sig gøre at hilse på alle. Og så håber vi altså, at I lader skiltene blive hjemme.

Tusind tak for støtten!