UWE RÖSLER: - VI HAVDE ET ANDET NIVEAU

Foto: Allan Høgholm — 20.08.2023 19:22

Efter søndagens kamp i Odense så cheftræneren fremskridt for sit hold i en kamp, som vi skabte nok i til at vinde.

Det blev til et enkelt point i Odense efter endnu en kamp, hvor mange af de medrejsende nok stod tilbage med en følelse af, at det burde være blevet til tre point. Den følelse delte cheftræner Uwe Rösler efter kampen.

- Vi burde have vundet kampen. Vi havde et andet niveau, når det kom til tempo, aggressivitet og intensitet. Og det er i de øjeblikke, vi skal score det andet mål. Vi lykkedes ikke med det mod Silkeborg og vi lykkedes ikke med det i dag, sagde Rösler efter kampen.

På trods af den lidt trælse fornemmelse af igen at ende med for få point i forhold til spil og chancer, så er der masser at bygge videre på, lød det fra cheftræneren.

- Den første halve time var fremragende. Jeg er meget tilfreds med, hvordan spillere gebærdede sig med bolden, fik skabt chancer, viste tålmodighed og fik scoret. Men det her sker ikke på én dag.

- Vi er mere effektive og scorer flere mål end i starten af sidste sæson. Vi har flest skud og flest indlæg i ligaen i år. Vi kommer mere på den sidste tredjedel. Så vi forbedrer os. Men det tager tid. Og jeg er stolt af, vi begynder at spille den slags fodbold, vi gerne vil spille. Nu er næste skridt at spille den slags fodbold i længere tid. Det er en proces og vi arbejder hårdt hver eneste dag. Vi klør på og er ikke langt fra, hvor vi gerne vil være.