24.08.2023 13:14

ÅRETS SAMARBEJDSKLUB: DE NOMINEREDE ER...

På søndag kårer vi endnu en gang Årets Samarbejdsklub og Årets Frivillig. Begge dele sker på Ceres Park i pausen i Superliga-kampen mod Lyngby.

Søndag eftermiddag ruller Superliga-bolden igen på Ceres Park, når vi tager imod Lyngby i årets sjette Superliga-kamp. Derudover står dagen i Samarbejdsklubbernes tegn, når AGF endnu engang hylder vores samarbejdsklubber og alle de frivillige, der hver eneste dag gør en forskel for børn og unge i klubberne i Aarhus og Østjylland.

Derfor vil der på søndag også være godt fyldt op på Ceres Park med frivillige trænere, ledere, forældre og spillere fra vores samarbejdsklubber, som vi har inviteret til søndagens Superliga-kamp, så vi sammen kan sige tak til dem, for det arbejde de gør i deres lokalområder.

 

Igen i år hylder vi Årets Frivillig, hvor vi, sammen med Arbejdernes Landsbank, belønner én af de ildsjæle, der gør en kæmpe forskel i lige præcis deres klub. 

Sammen med PR electronics kårer vi endnu en gang Årets Samarbejdsklub - i år er de nominerede:

Trivsel og fællesskab for mennesker med demens
ASA har - i samarbejde med Demensfællesskabet Østjylland, Alzheimerforeningen og DBU, og med støtte fra TrygFonden - overtaget FC Demens. Dette samarbejde vil styrke programmet og sikre dets fortsatte succes med at forbedre livet for borgere med demens og deres pårørende. Fodbold har vist sig at være en effektiv måde at engagere demente borgere på, da det giver dem en følelse af formål, mulighed for fysisk aktivitet og social interaktion.

Med i toppen af dansk futsal
Lystrup IF nomineres for deres store indsats for futsal i Aarhus-området. Som en "almindelig” breddeklub er Lystrup IF oppe og bide skeer med semi-professionelle futsal-klubber. På trods af det er Lystrup IF/Lystrup Futsal stadig at finde i toppen af dansk futsal, hvor klubben på imponerende vis er avanceret fra grundspillet i alle de år, de har været med i ligaen.

Mere bold året rundt
HOG Hinnerup er nomineres for deres arbejde med en street park.. 12. maj gik arbejdet i gang med HOG Street Park, som består af et agilityområde, en multi-bane, en 5-mands græsbane og en goalbox, og vil supplere den allerede eksisterende kunstgræsbane i HOG, Hinnerup. Street Parken vil forbedre træningsfaciliteterne i HOG, Hinnerup, især i vinterhalvåret.

Også for de yngste
BMI fra Beder-Malling nomineres for deres arbejde med at tilbyde fodbold til de yngste børn. Siden 2015 har der været fodhold helt ned i 3-4 års alderen, hvor aktiviteterne er boldlege, fangelege og små spil med deltagelse fra forældre.

Årets Samarbejdsklub kåres i samarbejde med PR electronics i pausen af Superliga-kampen mod Lyngby.