AGF STYRKER SCOUTINGEN MED ERFAREN CHEF-SCOUT

29.08.2023 11:20

Styrkelse af scoutingafdelingen på Fredensvang.

AGF udvider og styrker nu scoutingafdelingen på Fredensvang med en meget erfaren scout i skikkelse af Steen Nedergaard. Den 53-årige tidligere spiller kommer til AGF fra ti år som chief scout i FC Nordsjælland, hvor han har været en del af klubbens succesfulde scouting og rekrutteringsarbejde.

Før sin tid i FC Nordsjælland var Steen Nedergaard chefscout i OB. Nu gælder det altså AGF, hvor Steen Nedergaard får titel af Chief scout for senior og ungdom, og vil få et særligt fokus på at identificere talentfulde unge spillere og primært have det skandinaviske marked som sit scoutingområde.

- Steen vil bidrage til vores ambitiøse udbygning af akademiet og talentarbejdet i AGF, og sikre at vi er konkurrencedygtige på et vigtigt område. Særligt med vores fokus på det skandinaviske marked får vi i Steen en, som i mange år har bygget en unik kundskab og erfaring. Det er afgørende, at vi står stærkt på alle områder i klubben og med Steens tilknytning ser vi virkelig frem til at rykke os i fremtiden, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Steen Nedergaard starter i AGF den 1. oktober og bliver en del af AGF’s scouting-afdeling, der ledes af Jesper Ørskov.