AGF KVINDEFODBOLD: VELKOMMEN VISALLI

31.08.2023 08:00

Velkommen til Brianna Visalli, som kommer til AGF fra Brighton & Hove Albion.

AGF’s kvinder styrker midtbanen med rutine fra England i skikkelse af den 28-årige Brianna Visalli, der kommer til Aarhus fra Brighton & Hove Albion fra den bedste engelske række; Womens Super League.

Visalli, der er amerikaner, men også har engelsk statsborgerskab startede sin seniorkarriere i Chicago Red Stars. Siden rykkede hun til West Ham United i Womens Super League, hvor hun blandt andet nåede kvindernes FA Cup finale i 2019. Derefter gik turen til Birmingham City inden Visalli for en stund rykkede hjem til USA og Houston Dash.

Men England kaldte igen på den erfarne midtbanespiller og hun returnerede sidste år til Womens Super League og Brighton & Hove Albion, hvor det i foråret blev til 14 kampe i Super League. Nu gælder de så nye udfordringer for AGF og i Gjensidige Kvindeligaen.

- Vi er overmåde tilfredse med, at vi kan hente en kapacitet som Brianna Visalli. Vi har haft mange samtaler med Bri omkring vores målsætninger og retning, og det er tydeligt, at Bri kommer til at bidrage på banen med sine tekniske færdigheder, hendes lederskab og samtidig kan være med til at understøtte den kultur vi gerne vil have i AGF.

- Hun arbejder hårdt og professionelt og er altid opsøgende på de marginaler, der gør, at vi får de bedste forudsætninger for at tage sejren i kampe, siger Marie Greve, chef for AGF Kvindefodbold.

Brianna Visalli har tre U23 landskampe for USA i bæltet. Med en engelsk mor kan hun repræsentere både USA og England på seniorniveau. Hun tiltræder i AGF med det samme.

Husk at AGF Kvindefodbold på lørdag den 2.9 spiller mod Brøndby IF på Ceres Park kl. 14. I samarbejde med Sportmaster er der fri entré. Hent billetter her.