YOUNG GUNS LAGDE VEJEN FOR DE VOKSNE MOD FCK

17.04.2023 08:13

Inden FC København kommer til Ceres Park søndag står der allerede 2-1 i mellem Aarhus og København efter U17 og U15 vandt deres kampe i weekenden.

De ældste drengehold skulle alle i denne weekend en tur over Storebælt hvor FC København ventede på Frederiksberg. Alle tre hold kom med stor tænding og sult efter en træls sidste weekend, hvor man trods stort overtag ikke kunne få sejren mod Randers.

Det blev der heldigvis lavet om på i København. U15 drengene sejrede således med 1-0 på et frisparksdrøn fra Valdemar Rosenberg. Drengene leverede en flot præstation hvor man især i første halvleg også havde flere tilbud. Anden halvleg blev mere lige og da det spidsede til i de døende minutter, kæmpede drengene kampen hjem og holdte københavnerne fra scoring. En flot sejr til drengene på udebane.

Efter den flotte sejr skulle U17 drengene følge op og det må man sige blev gjort. Allerede efter 20 minutter stod det 2-0 til Aarhus. Mikkel Bro Hansen og Stefen Tchamche stod for scoringerne efter en forrygende start. Københavnerne kom dog på 2-1 kort inde i anden halvleg. Men et hurtigt modsvar fra Gustav Schjøtt sikrede en 3-1 sejr.

Altså to flotte sejre, der for U17's vedkommende holder dem i top tre i ligaen.

U19 drengene var også i kamp da de allerede fredag havde taget turen til København, og det blev en hård omgang for de ældste talenter. Efter være kommet bagud 2-0 allerede efter 8 minutter blev resten af kampen en lang fight. Hele 6-3 endte kampen til københavnerne. Vores mål sat ind af Benjamin Opanovic og to gange Martin Mai.

Næste opgave for talenterne er i næste weekend mod FC Nordsjælland på udebane.

For pigerne har der været fri i denne weekend men også her er der kamp i næste weekend hvor turen går til Dalum/Næsby.