WEEKENDSTATUS FOR AGF TALENT

25.04.2023 06:50

Drengene måtte i seneste runde strække våben mod FC Nordsjælland, mens pigerne konsoliderede deres pladser i toppen med to sejrer.

Efter en flot weekend i København i sidste weekend gik turen den forgangne weekend til Farum for AGF's bedste drengehold, hvor FC Nordsjælland ventede for de ældste talenter.

Drengene kom ind til kampene med selvtillid efter sidste weekends flotte sejrer. Men U19 måtte erkende et nederlag på 3-0 til FC Nordsjælland.

Anderledes tæt var det hos U15 og U17. U17 drengene spillede således en lige kamp og kom også foran 1-0 på mål af Oskar Haugstrup. FCN svarede dog tilbage og kom således også foran 2-1 i en kamp som fra start til slut var meget lige set på spil og chancer. Desværre kunne drengene ikke lave det udlignende mål og derfor måtte de også indkassere et nederlag.

Samme skæbne overgik U15 som spillede en lige kamp, men efter en målløs første halvleg fik FC Nordsjælland dog scoret hurtigt i anden halvleg og det betød at drengene skulle jagte det udlignende mål. Men vi blev desværre aldrig rigtigt farlige og så kunne FC Nordsjælland scorer til allersidst til 2-0. Så en lidt bitter runde for drengene som langt hen ad vejen viste sig godt frem.

Anderledes godt gik det for pigerne, som havde turen til det fynske. Her vandt U16 DM således 3-1 over Dalum/Næsby efter mål af Lærke Hasselstrøm, Hannah Foss og Sofie Hartvigsen. Ligeså godt gik det for U18 DM som vandt hele 8-0 over selvsamme Dalum/Næsby. Et hattrick fra Laura Kjærsgård i første halvleg hjalp pigerne på vej mod sejren. Udover det flotte hattrick scorede Emilia Kristjandottir og Karla Nørgaard scorede også to mål hver inden Mie Lerche scorede det ottende mål kort før tid.

Med storsejren topper U18 pigerne nu deres række foran FC Nordsjælland mens U16 pigerne ligger på en andenplads. I den kommende weekend venter Silkeborg Q på hjemmebane for pigerne mens drengene tager imod FC Midtjylland på hjemmebane.