- VI HAVDE FORTJENT MERE

23.04.2023 18:23

Cheftræner Uwe Rösler ærgrede sig efter 0-0 mod FCK i Ceres Park over et underkendt mål. Men der var også roser til holdet for en stærk kamp.

Efter søndagens 0-0 kamp mod FC København var der roser fra cheftræner, Uwe Rösler til sit hold.

Og en frustration over en hårfin afgørelse fra kampens start, hvor et ellers flot mål fra Mads Emil Madsen blev underkendt for en offside, som en stor del af fodbolddanmark diskuterede efter kampen.

- Vi fik en rigtig god start, men så blev det traumatisk med den afgørelse. Det ville have været prikken over i'et at starte sådan. Når det er nede til så små detaljer, så er det frustrerende for os og på de billeder, jeg har set, var Felix ikke offside.

- Men det er for sent at gå ind i nu. Det var et flot opspil og en god start på kampen for os. Desværre får vi ikke udnyttet vores chancer senere hen i kampen - heller ikke i anden halvleg. Og så endte det som det gjorde, sagde Uwe Rösler, som har haft lidt sygdom i truppen op til kampen.

- Derfor blev nogen spillere måske lidt trætte i anden halvleg efter de ikke har trænet fuldt ud i ugen op til kampen. Men der var omvendt også mange som så energisk ud i lang tid. Og vi tog FCK’s nøglespillere ud af kampen og gjorde i det store hele det rigtig godt, og havde vel også chancerne til at score til sidst. Men nu tager vi det ene point og drejer nu fokus mod den næste kamp, sagde Rösler til de fremmødte medier i Ceres Park.

Vi er med dagens resultat stadig nummer fire i 3FSuperligaen. Næste kamp er mod FC Nordsjælland i Farum næste weekend.