UWE: STOLT AF MIT HOLD

30.04.2023 19:23

Store roser fra cheftræneren til sit hold efter søndagens sejr i Farum.

Det var - ikke overraskende - en ganske tilfreds cheftræner, som efter søndagens sejr i Farum mødte pressen på Right to Dream Park.

- Jeg er så stolt af mine spillere og holdet efter den her sejr. Vi lavede et par fejl i anden halvleg, som var ved at koste os. Alligevel spiller vi videre og det gør mig glad og stolt.

- Det er måske den største sejr i sæsonen, da det er så svært at vinde her. Men vi har før taget point her på banen som nogen af de få i sæsonen, og i dag tager vi alle tre. Det er virkelig godt udført af gutterne, sagde Uwe Rösler, som havde roser til både defensive og offensiven, hvor der i begge ender af banen i aften blev arbejdet hårdt og sat mange gode ting sammen i en veludført plan.

- Det var en femstjernet præstation fra mit hold. De er det sværeste hold at spille imod - især på hjemmebane, hvor der er så stærke og det var de også i dag. Så vi skulle grave dybt nogen gange, men gutterne kender deres roller og det var derfor vi vandt efter en flot indsats af holdet, lød det fra en tilfreds cheftræner efter sejren i Farum.

Kom i Ceres Park næste søndag og lad os sammen hente en ny sejr. Find din billet herunder til braget mod Viborg FC søndag kl. 18.