UWE RÖSLER: VI KÆMPEDE FOR SEJREN

09.04.2023 18:50

Cheftræner Uwe Rösler var meget tilfreds med spillernes arbejdsindsats i søndagens sejr i Viborg.

Søndag blev det til en sejr i Viborg, da vi vandt 1-0 over Viborg FF og rykkede dermed tre point op på de grønne, som nu kun er ét point foran os på tredjepladsen. Sejren kom især i hus på hårdt defensivt arbejde, hvor vi igen bevidste, hvorfor vi har ligaens bedste defensiv.

- Vi var skuffet over ikke at vinde i mandags (mod Randers FC, red.), hvor vi havde fortjent mere. I dag var det måske omvendt, for vi må også erkende, at Viborg FF også var gode i dag. Så vi er meget glade for sejren. Det var en kamp, der i perioder var lige, men i den sidste del var Viborg bedst, men vi fik heldigvis afvist dem.

- Vi forsvarede os virkelig godt og gutterne arbejdede stenhårdt over hele linjen. Jeg tror ikke, at Viborg overhovedet kom først på nogen af de mange indlæg, som vi modtog i dag. Så jeg er virkelig tilfreds med de tre point, sagde Uwe Rösler, som dog fik en del på blokken i forhold til de kommende kampe.  

- Vi giver lidt for meget væk og formår ikke at spille os ud af deres pres. Og det skal vi have kigget på og snakket om frem mod de kommende kampe, men lige nu glæder vi os over, at vi er ubesejret i syv kamp i foråret.

Og vi har fået syv point mod Viborg, fem point mod Randers, og vi er svære at bide skeer med. Men vi skal ikke stoppe her, vi skal blive ved med at udvikle os som hold. Det bliver nødvendigt, når vi i de kommende kampe skal møde rækkens bedste hold, lød det fra Rösler efter altså endnu en sejr i 2023, hvor vi endnu ikke har tabt.