STOR INTERESSE FOR SØNDAGENS STORE KAMP

19.04.2023 06:49

Vi håber på udsolgt til kampen mod FC København på søndag, hvor interessen for at være med på lægterne er stor.

På søndag den 23. april gælder det slaget mellem landets to største byer, når Aarhus og København tørner sammen på Ceres Park. Da vi senest havde besøg af FC København var der udsolgt på Ceres Park, hvor over 18.000 fans var vidner til et dramatisk og underholdende kapitel i ny-klassikeren mellem AGF og FC København. 

Og meget tyder på, at vi igen bliver mange til kampen mellem landets to største byer. For allerede i dag - onsdag er der således 15.000 billetter ude til kampen.

Udsolgte afsnit
Der er da også nu udsolgt på udebaneafsnittet på Ceres Park, ligesom familieafsnittet på Bravida-tribunen kraftigt nærmer sig udsolgt med få hundrede billetter tilbage.

Også store dele af Ceres Tribunen er nu afsat, ligesom der er godt gang i salget til det udvidede stemningsafsnit, hvor der med udvidelsen er plads til op mod 3.000 fans.

- Normalt har vi ikke så mange billetter ude allerede om onsdagen til en kamp om søndagen, som vi nu har til kampen mod FC København. Så det er meget positivt og vidner igen om den store interesse, der er for at komme til fodbold i Ceres Park. 

- Og med den interesse vi i øjeblikket oplever for kampen, kan vi kun opfordre til, at man får sikret sig en billet, hvis man skal med. For vi håber på, at vi igen kan melde udsolgt til kampen mellem landets to største byer, siger marketingdirektør i AGF, Asger Munkholm. 

Man køber billet her >>>>

Aldrig været flere tilskuere end nu
Den store interesse for søndagens kamp er helt i tråd med de flotte tilskuertal AGF har oplevet i denne sæson, hvor vi har et tilskuergennemsnit i Ceres Park på 13.470. Det er næsten 36 % flere end i sidste sæson. Og det dækker over det højeste tilskuersnit for AGF nogensinde i de 30 år, vi har spillet 3F Superligaen på Ceres Park. 

Søndag bliver vi altså mange igen til et brag af en fodboldfest i Ceres Park. Der er billetter i linket herunder. 

Kampen starter søndag den 23. april kl. 18. Kl. 16 åbner AL Bank Fanzonen, mens portene til Ceres Park åbner kl. 16.30.