SEJR I ODENSE I FUTURE CUP

17.04.2023 14:09

Mandag bød på en fin 2-1 sejr i Odense over OB i Future Cup'en. Haugen med begge AGF-mål.

Dagen efter 3F Superliga-kampen mod Brøndby IF var en del af truppen stået af i Odense på vej hjem til Aarhus. For her stod der Future Cup på programmet, da vi skulle møde OB, der inden kampen førte turneringen, som jo har erstattet Reserveligaen.

Oppe mod et OB-hold med en del Superliga-spillere og seniorerfaring stillede vi med en god kombination af førsteholdsspillere og young guns fra AGF Talent.

Det var hjemmeholdet som kom bedst fra start i kampen, da Kenneth Zohore var tæt på at kunne score i kampens indledning. Men Per Kristian Bråtveit stod i dag en god kamp i AGF-målet.

Efter et kvarters tid fangede vi fynboerne højt oppe på banen og Sigurd Haugen kom alene igennem og kunne score til 1-0. Derefter var det OB på det meste i resten af første halvleg, hvor vores presspil ikke sad helt i skabet.


Det blev bedre i anden halvleg, hvor OB kom til den første chance i anden omgang, da Musa Juwara forsøgte sig. Men igen var vores norske målmand på plads. Kort efter var det OB’s Hans Christian Bernat, der reddede et stærkt forsøg fra vores side efter et hjørnespark.
 
Med tyve minutter igen måtte vi kapitulere, da OB’s Aron Elís Thránderson bragte balance i regnskabet. Men mod kampens slutning tog Adam Daghim en stærk aktion ind i OB’s felt og var mand til mand med en fynbo. Men Daghim blev fældet og straffespark til AGF. Det omsatte Sigurd Haugen til sin anden scoring i kampen, der også blev kampens sidste. Dermed kunne vi glæde os over en 2-1 sejr.
 
- Det var overordnet en fin kamp, men vi er ikke helt tilfredse med vores pres og indsats i første halvleg. I anden halvleg blev det meget bedre og vi løftede vores spil, hvor vi fik flere chancer. Og det var en stærk aktion, som gav os straffesparket af Adam Daghim og flot af Sigurd Haugen at score to i dag - det var godt at se. - OB stillede med et stærkt hold, så vi er tilfredse med resultatet og en fin indsats - også fra de unge som var med i dag, siger assistenttræner, David Reddington, der står i spidsen for Future Cup kampene, hvor næste kamp er mod Randers FC den 8. maj.Blandt de 15 hold der er med i Future Cup er AGF nu nummer seks.

AGF truppen:
Per Kristian Bråtveit, Jonathan Hutters, Eric Kahl. Adam Daghim, Frederik Brandhof, Marco Olsson Valdes, Diesel Herrington, Mikkel Kannegaard, Luka Callø Carstensen, Jacob Andersen, Sigurd Haugen, Jelle Duin, Gustav Schjøtt, Lukas Falk Hansen, Jing Reec, Martin Mai, Mathias Sauer.