KAMPDAG: VIBORG VENTER I EFTERMIDDAG

09.04.2023 09:20

Sidste nyt inden dagens 3F Superliga kamp i Viborg kl. 16.

Vi er en del af den første kamp i påskerunden i 3F Superligaen, når vi i dag kl. 16 møder Viborg FF på udebane. På Energi Viborg Arena venter over 1.600 AGF’ere på et udvidet udebaneafsnit. De kan se frem til en dag med tørvejr og behagelige fodboldtemperaturer på ca. 10 grader. Se dagens vejrudsigt fra DMI.

Generelt forventer Viborg FF et stort besøg til kampen med over 8.000 tilskuere. Vi skal derfor opfordre til at man tager afsted i god tid, hvis man planlægger en tur til Viborg i dag. Her kan man se VFF’s information til gæstende fans >>>>

Trupnyt
Dagens rejsende kamptrup er klar og ser således ud:

Jesper Hansen, Per Kristian Bråtveit, Yann Bisseck, Eric Kahl, Frederik Tingager, Felix Beijmo, Tobias Mølgaard, Diesel Harrington, Mikkel Kannegaard Kristensen, Peter Bjur, Jacob Andersen, Gift Links, Frederik Brandhof, Mathias Sauer, Mikkel Duelund, Mads Emil Madsen, Kevin Yakob, Mikael Anderson, Patrick Mortensen, Adam Daghim og Sigurd Haugen.

Kl. 15 er vi klar med dagens startopstilling og så er der altså kampstart i Viborg kl. 16. Er du ikke blandt de mange medrejsende i dag kan kampen ses på TV3 Sport, høres på DR P4 eller følges på vores live-twitter.

Benyt ventetiden til kampstart til at udforske vores gamecenter, der dykker ned i kampens detaljer og har højdepunkter fra de sidste 10 kampe mod Viborg.

Mangler man stadig billet, så benyt linket herunder. På gensyn i Viborg. KSDH!!!