KAMP LØRDAG: EN GOD DAG VENTER I CERES PARK

13.04.2023 07:59

Lørdag spiller AGF Kvindefodbold i Ceres Park mod Odense Q kl. 13. Ceres og Egekilde giver sodavand til alle børn.

På lørdag den 15. april spiller AGF’s kvinder deres første hjemmekamp i ligaen på Ceres Park, hvor Odense Q kommer på besøg. Efter holdets første flotte sejr på 4-0 skal kvinderne se om de - efter landsholdspausen - kan fortsætte den gode form.

Som altid når kvinderne spiller i Ceres Park er vi klar med en hyggelig opvarmning til kampen. Vi håber AL Bank Fanzonen på Ceres Tribunen kl. 12 med hyggelige fodbold-aktiviteter til børnene, der også kan få malet ansigtet og møde Aros. Og ikke mindst få sig en gratis sodavand fra Ceres/Egekilde, der er kampsponsor til kampen.

Så kom i god tid og hyg sammen med familien i fanzoneområdet ved Ceres Tribunen. Det ser oven i købet ud til at blive fint forårsvejr i Kongelunden.

Kampen starter kl. 13 og billetter skal hentes her. De koster 50 kr. for voksne og er gratis for børn og unge under 18 år. Husk at alle AGF's sæsonkortholdere også har adgang til kvindernes kampe.

Med en sejr kan holdet komme fremragende i gang med jagten på en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen og indtage førstepladsen. Så kom i Kongelunden og bak holdet op frem mod en ny sejr. Find billetter via linket herunder.