INDEN BRØNDBY: DEN GODE STIME SKAL FORTSÆTTE

12.04.2023 06:12

Vi er i gang med et bedre forår i 3F Superligaen end i 2022. Søndag skal det gode momentum udnyttes til flere point, når vi gæster Brøndby.

Søndag venter Brøndby IF på Brøndby Stadion i en spændende udekamp, hvor vi rejser til med stor selvtillid efter et flot 2023, hvor vi er det eneste ubesejret hold i 3F Superligaen. Senest vandt vi som bekendt 1-0 i Viborg og er dermed nummer fire i ligaen - kun ét point fra tredjepladsen.

Den gode stime er i kontrast til foråret sidste år, hvor vi bøvlede med resultaterne og til sidst kom i store vanskeligheder i bunden af 3F Superligaen som de fleste fans nok med gru stadig husker.

- Vi skal huske, hvor vi kommer fra. Da vi mødte Viborg sidste år, havde vi akkurat reddet livet i ligaen, og dét er et perspektiv, som er vigtigt at huske, sagde Patrick Mortensen til medierne efter søndagens kamp i Viborg, hvor også Jesper Hansen reflekterede over, at resultaterne og spillet har været bedre i denne sæson i forhold til den sidste.

- Der er en helt anden stemning i omklædningsrummet nu end der var den gang. Især efter, at vi sikrede os top seks, har det været en fantastisk stemning. Og man kan virkelig mærke forskellen efter det gode arbejde, vi har lavet i denne sæson - der er en verden til forskel, og det er fedt at være med til, sagde målmand Jesper Hansen til Århus Stiftstidende efter kampen i søndags.

Den gode stime skal fortsætte søndag
Nu gælder det så Brøndby IF i en kamp, hvor vi har revanche til gode al den stund, at vi ved vores seneste besøg på Vestegnen tilbage i juli 2022 led et nederlag på 1-0. Men de positive vibes i dette forår skal udnyttes til at tage tre nye point med hjem til Aarhus.  

- Vi skal gøre det bedre end i Viborg, hvor vi var unødigt presset i perioder af kampen. Men jeg håber, at vi kan fortsætte den gode stime i næste kamp, siger Jesper Hansen således, mens Patrick Mortensen også har taget fat på arbejdet frem mod Brøndby-kampen med stor optimisme.

- Vi tager én kamp ad gangen, og jeg har en stor tro på os og en tro på, at vi kan lave noget godt i Brøndby. Og nu handler det bare om at nyde det, når det går godt og fortsætte det hårde arbejde sammen med vores fans, lyder det fra Patrick Mortensen.

Tag med til Brøndby på søndag den 16.4. Find billetter til kampen via linket herunder.