EN MILLION HAR SET AGF MOD FCK: SØNDAG KOMMER FLERE TIL

20.04.2023 05:51

Søndag gælder det Aarhus mod København i en fodboldkamp som gennem tiderne er blevet overværet af mere end en million. I weekenden bliver der igen mange til kampen mellem landets to største byer.

Fra nul tilskuere under Corona nedlukningen til 38.000 i København og senest udsolgt i Ceres Park sidste år. Tilskuertallet til kampene mellem Aarhus og København spænder vidt gennem tiden i 3F Superligaens levetid.

Siden FC Københavns stiftelse i 1992 har mere end en million mennesker set kampene mellem landets to største byer. Helt nøjagtigt 1.086.921 fodboldglade sjæle har overværet kampene i både 3F Superligaen og i pokalturneringen gennem de sidste 30 år.

Det startede med 8.600, der så os spille 0-0 i Ceres Park i den første kamp mod FC København nogensinde i september 1992, mens det højeste tilskuertal kom i Parken i 2003, da 37.582 overværede en kamp i juni. Og senest var der udsolgt med over 18.000 i Ceres Park i november sidste år.

Og til den kommende kamp på søndag den 23. april kl. 18 bliver vi igen mange til en kamp mod FC København i Aarhus. I går kunne vi melde ud om en stor interesse for kampen med flere udsolgte afsnit og over 15.000 billetter ude.

Og i dag kan vi også melde udsolgt på familieafsnittet på Ceres Park. Dermed ser det ud til, at vi måske igen kan melde helt udsolgt til ny-klassikeren.

Så endnu en gang er der lagt op til en forrygende stemning omkring kampen mellem landets to største byer og en udbygning af det flotte millionhøje tilskuertal.

Mangler man stadig billet, så skynd dig at bruge linket herunder.