EN KLASSIKER VENTER PÅ SØNDAG

13.04.2023 16:42

Næste kamp for 3F Superligaen er en klassiker, når turen går til Brøndby på søndag. Tag med.

Efter påskens sejr venter nu en påskegul udfordring, når vi søndag drager til Brøndby til en af sæsonens mest klassiske og ventede kampe - nemlig de traditionsrige opgør mod Brøndby IF, der spilles på Brøndby Stadion søndag den 16. april kl. 18.

Der er altid mange medrejsende med til Brøndby Stadion, hvor støtten i de senere år fra et hvidt udebaneafsnit har været fremragende. Og søndag er ingen undtagelse. Vi råder søndag over både øvre og nedre afsnit på udebaneafsnittet på Brøndby Stadion og tirsdag formiddag var der allerede små 500 billetter ude af de godt 2.000, der er til rådighed for AGF'erne.

Bemærk i øvrigt, at man skal købe sin billet på AGF’s billet-side denne gang.

Vi kan drage på udebane med en god portion selvtillid i hummel-tasken velvidende, at vi i 2023 er det eneste hold i 3F Superligaen, der er ubesejret og generelt har vi haft en flot statistik på udebane i denne sæson, hvor vi er ubesejret siden den 2. oktober 2022, hvor vi tabte 0-1 til FC København i Parken.

Men en god cykeltur fra Østerbro har vi søndag noget at revanchere i Brøndby for her tabte vi i denne sæsons første kamp, hvor det blev til et 0-1 nederlag den 17. juli 2022.

Siden har vi mødt Brøndby i et livligt 2-2 opgør hjemme i Ceres Park og det er altså tredje gang, vi møder Brøndby IF i denne sæson. Lad os bare sige, at tredje gang er lykkes gang.

Vi kommer ind til kampen oven på en sejr i påsken i Viborg og er dermed på fjerdepladsen i 3F Superligaen. Vores værter på søndag tabte deres seneste runde, da de 2. påskedag tabte 2-1 til FCN i Farum og pt. er på sjettepladsen.

Mens vi tidligere har haft vores bøvl på Brøndby Stadion, så fik vi i sommeren 2019 hul på bylden med en i AGF-kredse efterhånden legendarisk kamp, hvor vi vandt 3-0 og dermed tog en sejr på Brøndby Stadion for første gang i 12 år. Siden har vi spillet fire uafgjorte kampe og tabt en enkelt.

Lad os sammen tage en ny sejr i Brøndby på søndag. Find billet via linket herunder.

Og brug ventetiden i vores gamecenter lige her >>>