AGF KVINDEFODBOLD: NY UDEBANE VENTER SØNDAG

22.04.2023 14:24

Det toppen i kval-rækken, der mødes i Næstved i morgen, når AGF Kvindefodbold for første gang nogensinde møder Næstved HG.

Det er måske lidt tidligt tale om topkamp efter to runder. Men ikke desto mindre er det hvad der venter AGF's kvinder søndag kl. 13. For her går turen til Næstved til en kamp mod Næstved HG på Tintshop Park. Og som os har Næstved HG også vundet deres to første kampe i kval-rækken til Gjensidige Kvindeligaen og har derfor også seks point og ligger nummer to, mens vi er nummer et på en bedre målscore.

Det skal vi forsøge også at være efter kampen, som kan ses i morgen fra kl. 13 på et livestream her >>>

Det er første gang nogensinde vi møder Næstved HG, som altså har vundet deres første to kampe, mens vi kommer til kampen med en 3-2 sejr over Odense Q i seneste runde og 4-0 i den første kamp.

AGF's trup, der rejser den lange vej til Næstved er:

Katrine Svane, Cecilie Mortensen, Tina Fremo, Ally Green, Maria Denius, Matilda McNamara, Sarah Sundahl, Cecilie Johansen, Sarah Dyrehauge, Mathilde Kruse Madsen, Mathilde Rasmussen, Nathalie Jørgensen, Benedicte Moss, Mariann Høgh, Kathrine Spanner, Julie Poulsen, Julie Mathiasen, Johanne Guldbæk.

Der er kampstart i Næstved søndag kl. 13. Følg den her >>>