AGF KVINDEFODBOLD JAGTER FJERDE SEJR PÅ STRIBE

27.04.2023 13:30

Kan AGF's kvinde hente en ny sejr på Sjælland? Lørdag venter B93

Mens 3F Superligaen skal lidt længere nord på søndag, så nøjes AGF’s kvinder med et ophold i København, når vi lørdag møder B.93 i jagten på en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Kl. 14 går kampen i gang på B93’s anlæg på Svanemøllen og den kan følges på et live-stream her >>>

Det er fjerde kamp i kvalrækken, hvor vi spiller om en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Og AGF Kvindefodbold er kommet forrygende i gang med maksimumpoint efter de første tre kampe. Senest vandt vi hele 7-0 i Næstved i søndags.

Nu venter altså en ny udekamp på Sjælland, når B93 tager imod lørdag kl. 14

Truppen, der rejser afsted er:

Katrine Svane, Cecilie Mortensen, Tina Fremo, Ally Green, Matilda McNamara, Sarah Sundahl, Cecilie Johansen, Sarah Dyrehauge, Mathilde Kruse Madsen, Mathilde Rasmussen, Nathalie Jørgensen, Benedicte Moss, Mariann Høgh, Kathrine Spanner, Julie Poulsen, Julie Mathiasen, Johanne Guldbæk, Elvira Bull Nejmann.

Dermed kan vi hilse på Elvira Bull Nejmann fra U18 DM, som for første gang er udtaget til en liga-trup. Vi kan også glæde os til at hylde Tina Fremo for sin kamp nr. 50 for AGF, hvis hun kommer på banen.

Følg lørdagens kvindekamp direkte her >>>>